سلامت گوش

  • ۰
  • ۰

استفاده از سمعک در کودکان معمولا از 6 ماهگی آغاز می‌شود. نکاتی را در مورد اهمیت سمعک برای کودکان بیاموزید.
اگر فرزند شما ناشنوا یا کم‌شنوا تشخیص داده شود، با تصمیمات مختلفی در مورد درمان او مثل توانبخشی شنوایی و گفتار درمانی و زبان درمانی مواجه خواهید شد. اولین گام مهم در جهت سلامت شنوایی مجهز کردن کودک به سمعک است.
بین 2 تا سه نفر از هر 1000 کودک، ناشنوا یا با درجه‌ای از کم‌شنوایی متولد می‌شوند و بچه‌های دیگر در دوران کودکی به علت عفونت، عوارض دارو، بیماری ژنتیکی یا قرارگرفتن در معرض صداهای بلند، شنوایی خود را از دست می‌دهند. اگر تصور می‌کنید که فرزند شما ناشنوا است، باید متخصص اطفال و یا متخصص گوش و حلق و بینی او را ویزیت کرده و از او بخواهید شما را به متخصص شنوایی کودکان ارجاع دهد. این متخصصان مراقبت‌های شنوایی، در آزمایش و درمان و پیگیری سلامت شنوایی کودکان کم‌شنوا تخصص دارند.

اهمیت سمعک برای کودکان
اگر متخصص شنوایی‌سنجی برای کودک شما سمعک تجویز می‌کند، او باید مدام از آن استفاده کند. دلایل اهمیت سمعک برای کودکان شامل موارد زیر می‌شود:
از بدو تولد تا سه سال، مغز کودکان در یک دوره رشد سریع می‌باشد. ورود صدای سازگار برای رشد طبیعی مغز در جهت شنوایی، گفتار و زبان مهم است.
گوش دادن به موقع و صحبت کردن در توسعه توانایی‌های مربوط به زبان حیاتی است. اما برای آموزش زبان اول، نمی‌توانیم دقیقا مانند آموزش مطالب مدرسه به کودک عمل کنیم. در دوران نوزادی زبان با بودن در معرض آن فرا گرفته می‌شود. برای کودکان کم شنوا، این یادگیری اتفاقی با گفتاردرمانی و زبان درمانی تکمیل می‌شود که تمرکز آن بر ورود صدا است.
شنیدن مداوم برای کودکان مهم است، به ویژه در ارتباط بین نوزادان و کودکان نوپا با والدین که ایجاد اعتماد کرده و باعث می‌شود کودکان دنیایی رضایت بخش و قابل پیش‌بینی را حس کنند.

این‌که فرزند شما کاندید مناسبی برای سمعک خواهد بود و یا کاشت حلزون توسط متخصص شنوایی‌سنجی مشخص می‌شود.

چگونه بدانم فرزندم به سمعک نیاز دارد یا به کاشت حلزون گوش
اغلب کودکان مبتلا به کم‌شنوایی می‌توانند از سمعک بهره‌مند شوند، هر چند برخی از آن‌ها با کاشت حلزون عملکرد بهتری خواهند داشت. متخصص شنوایی‌سنجی و دیگر کارشناسان مراقبت‌های بهداشت شنوایی تعیین خواهند کرد که آیا فرزند شما کاندید مناسبی برای سمعک خواهد بود و یا کاشت حلزون. این تشخیص بر اساس نوع و شدت کم شنوایی و هم‌چنین ساختار و شکل گوش خارجی انجام می‌گیرد. معمولا مشکل شنوایی وقتی در نوزادان بسیار کم سن شروع می‌شود، برای درمان آن‌ها از سمعک استفاده می‌شود و پس از بالاتر رفتن سن کاشت حلزون توصیه می‌شود. کودک ناشنوا یا کم‌شنوا مکررا تحت آزمایشات توان شنوایی قرار می‌گیرد تا تاثیر سمعک مشخص شود.

  • ۹۷/۱۰/۱۸
  • sman tavasoli

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی